Bell Schedules » Green - 1/2 Hour Activity

Green - 1/2 Hour Activity

Green - 1/2 Hour Activity
Description / Period Start Time End Time Length
House Time 7:55 AM 8:10 AM 15 min
1st Period 8:15 AM 9:00 AM 45 min
2nd Period 9:05 AM 9:50 AM 45 min
3rd Period 9:55 AM 10:40 AM 45 min
4th Period - A Lunch 10:45 AM 11:10 AM 25 min
4th Period - B Lunch 11:15 AM 11:40 AM 25 min
4th Period - C Lunch 11:45 AM 12:10 PM 25 min
5th Period 12:15 PM 1:00 PM 45 min
6th Period 1:05 PM 1:50 PM 45 min
7th Period 1:55 PM 2:40 PM 45 min
Activity 2:45 PM 3:15 PM 30 min