Bell Schedules » 2020-2021 Hybrid Model Schedule

2020-2021 Hybrid Model Schedule

2020-2021 Hybrid Model Schedule Green Communities [JPII, Max Kolbe, Philip Neri, Teresa of Calcutta] will be in person for the morning session
on Mondays and Thursdays, and the afternoon session (starting with 4th Hour) on Tuesdays and Fridays.

Gold Communities [Andre Bessette, Dominic Savio, Sebastian, Therese of Lisieux] will be in person for
the morning session on Tuesdays and Fridays, and the afternoon session on Mondays and Thursdays.

Wednesdays are Remote Learning only.
Description / Period Start Time End Time Length
1st Hour 7:55 AM 8:45 AM 50 min
House Time / Community Mass 8:50 AM 9:35 AM 45 min
2nd Hour 9:40 AM 10:25 AM 45 min
3rd Hour 10:30 AM 11:15 AM 45 min
Optional Student Lunch / Cleaning of Building 11:15 AM 11:50 AM 35 min
4th Hour 11:55 AM 12:45 PM 50 min
5th Hour 12:50 PM 1:35 PM 45 min
6th Hour 1:40 PM 2:25 PM 45 min
7th Hour 2:30 PM 3:15 PM 45 min